GEN.THREE

LYS, LUFT & NATUR

·

·

·

·

OM N.S.G.DK_-_OM_NSG.html
FORFATTERNEDK_-_FORFATTERE.html
TITLERDK_-_TITLER.html
FORSIDEDK_-_FORSIDE.html
KONTAKTmailto:mail@newstylegen.com?subject=

·

ANMELDELSERDK_-_Anmeldelser.htmlDK_-_Anmeldelser.htmlshapeimage_11_link_0
 

I en verden af slidte fraser, hvor ensretningen øges, er der heldigvis ét sted, hvor det personlige udtryk får lov til at blomstre. Hjemme hvor vi kan lukke vores dør, og hvor vi selv bestemmer, her stortrives forskelligheden, og er man så oveni i stand til at komme en god del personlighed ind i stuerne, så står man med den personlige og inspirerende indretning til glæde for både sig selv og for andre.


I GEN.THREE har vi valgt at vise seks meget forskellige indretninger, hver især med dét ene tilfælles, at det interessante og det inspirerende er båret af kontraster mellem stilarter, perioder, geografi og udtryk.


De bruger lys og mørke, kakofoniske stilleben af fuldstændig umage elementer, hvor kun farvetonerne og spændingen mellem former, overflader og strukturer får helheden til at harmonere. Du vil møde modsætningen mellem arkitektens lige linier og kunstnerens organiske kunst, der har svært ved at holde sig indenfor rammerne. Maskuline elementer og farver forstærkes i en ukompliceret enkelthed, der gør udtrykket præcist og personligt. Hos maleren skabes moderne kunst ud af 50‘ernes Hollywood ikoner - der nu optræder sammen med et klassisk møbelvalg, der har sin oprindelse i samme æra.


Udviklet specielt til iPad.


Dansk og engelsk

TIMELD DIG NYHEDSBREV

PERSONDATAPOLITIKDataPolicyDK.html